Sunday, January 21, 2018

Mati pucuk masalah yang di geruni kaum lelaki

January 21, 2018 3 Comments




Assalamualaikum.. hi semua.

Hari ni terasa nak up post tentang masalah kegagalan aset utama kaum lelaki, a.k.a MATI PUCUK

Alkisahnya, hari ni ada customer vivix saya repeat order sebab ada family member yang bermasalah MATI PUCUK ni.. dia dah cuba sebotol. Alhamdulillah, katanya dia semakin sihat sejak amalkan vivix ni. Tu yang nak repeat beli vivix lagi tu..

Happy ai dengar tau..😊




Kira-kira 7 dari 10 lelaki Malaysia berusia 40 tahun ke atas mengalami masalah mati pucuk. Dalam istilah perubatan disebut Erectile Dysfunction atau ED. 

ED ni adalah masalah ketidakupayaan yang berterusan untuk mengekalkan ereksi atau ketegangan zakar sehingga boleh mencapai prestasi seksual memuaskan ketika bersama isteri.





Lihat laporan berita kosmo ni ⤵️



Ngerikan?

Sebenarnya ramai kaum lelaki yang nak tanya kami cadangan suplimen yang sesuai untuk bantu lebih sihat dan boleh fight masalah ni.

Tapi mungkin mereka malu.

Ada beberapa tips dan nasihat yang boleh saya berikan buat mereka yang hadapi masalah mati pucuk ni.
Antaranya:-
  1. POSITIFkan diri dan jangan STRESS. Inshaallah setiap penyakit pasti ada ubatnya.
  2. Elakkan pengambilan ubat-ubatan yang tidak berdaftar kerana dikhuatiri beracun.
  3. Berjumpalah dengan doktor. Jangan malu untuk tanya pendapat yang lebih arif.
  4. Mula ubah gaya hidup yang lebih sihat dan aktif. Amalkan lah pengambilan makanan yang sihat dan juga suplimen yang berkualiti serta terbaik.
Suplimen yang saya cadangkan untuk bantu tubuh si pesakit adalah VIVIX SHAKLEE.

Kenapa vivix?
Sebab dalam vivix ada kandungan Poliphenol. Tinggi antioksidan yang paling power.

sebelum itu, tau tak macam mana cara viagra bertindak?
πŸ‘‰ viagra bertindak dengan meluaskan salur darah area xxxx tu

jadi macam mana Poliphenol bertindak macam viagra ni?
πŸ‘‰ Poliphenol meningkatkan pengeluaran nitrik oksida. nitrik oksida ni bantu salur darah mengembang, dan memudahkan laluan di bahagian itu (tak sumbat)

πŸ‘‰ kalau viagra ni dia expand salur darah yang kecik je tapi Poliphenol boleh buat lebih dari tu, hingga arteri utama

πŸ‘‰ bila takde masalah tersumbat bahagian salur darah kt situ, maka mati pucuk boleh dibantu dengan vivix πŸ‘πŸ‘

Haaa faham ke faham? 

Maaf ye, post kali ni agak 18SX sikit.
Tapi tahu tak, sebenarnya ni antara masalah yang sangat kronik di kalangan kaum lelaki dan mesti ada yang tengah alami masalah begini dan sedang usaha untuk ikhtiar cari suplimen semulajadi yang boleh bantu masalah mereka kan?

Dapatkan vivix segera!
Bantu mereka yang ingin sihatπŸ’ͺ🏻

BAGAIMANA NAK BELI VIVIX?
PENGEDAR SAH SHAKLEE
Suzie Maswar |012.3814786
COD SHAKLEE SUNGAI BULOH
FB: Suzie Maswar
PAGE: Vitaminshopsgbuloh
INSTAGRAM: @vitaminshopsgbuloh


Saturday, January 20, 2018

Senggugut (Period pain) dan cara mengatasinya

January 20, 2018 0 Comments
Assalamualaikum..
Hi semua.

Senggugut dan wanita, adalah masalah normal yang sering dialami bila tibanya waktu haid.
Bezanya, teruk atau tidak je senggugut tu. 

Saya sendiri pun alami sakit senggugut pada awal hari period. Tapi tidak terlalu teruk. Senggugut normal hanya kena waktu hari awal je. Masa ni darah keluar pekat dan pejal serta banyak.


Apa punca sebenar senggugut ni ya?

SENGUGUT.
Hanya yang pernah mengalami sahaja tahu seksanya. Sampai terguling-guling. Tu bila period datang. Sebelum tu PMS juga sudah cukup untuk buat kita tidak selesa.

Antara simptom2 lain yang akan dirasai wanita tu bila senggugut adalah:-
1. Sakit sendi
2. Kelesuan
3. Sakit payudara
4. Kembung perut
5. Jerawat
6. Naik berat badan
7. Tekanan perasaan / moody dll
8. Loya


SUPLEMENT SHAKLEE UNTUK MEMBANTU MEEGAKAN SENGUGUT :-


OSTEMATRIX .
  1.  Melegakan kekejangan, sakit belakang dan gementar
  2.  Kalsium yang Diperkaya dgn Vitamin D - yang mana ia merangsang penyerapan kalsium dengan lebih efisyen.
  3. Magnesium - Membantu mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang
  4.  Boron - membantu dalam metabolisme tulang
  5.  Zink,mangan, dan tembaga - bg mengaktifkan enzim yg membantu dalam pembinaan kepadatan tulang.




GLA COMPLEX

🐝 Biasanya, asid gamma linolenik digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid

🐝 Mengandungi pati biji borage yang merupakan sumber terkaya bagi GLA semulajadi. Wanita penghidap senggugut tidak dapat menukarkan asid linolenik (sejenis asid lemak penting) dengan baik untuk menjadi GLA. Oleh itu pengambilan GLA tambahan dapat meringankan simptom senggugut

🐝 Ia juga dapat mengurangkan sakit payudara dan mengawal keinginan makanan manis. .

BAGAIMANA NAK DAPATKAN SET SUPLIMEN DIATAS?

Boleh Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dari saya dengan menghubungi 012.3814787.



Suzie Maswar
Pengedar Sah Shaklee
Cod: Sekitar Sungai Buloh, Selangor
FB: Suzie Maswar
Page: Vitaminshopsgbuloh
Instagram: @vitaminshopsgbuloh


BERMINAT NAK JANA INCOME SHAKLEE?
Feel free to klik pic 






Thursday, January 18, 2018

Umrah tanpa Mahram dah di benarkan?

January 18, 2018 4 Comments
Assalamualaikum..

Alhamdulillah, mesti ramai yang gembira bila di malumkan bahawa wanita yang berumur 25 tahun keatas dan ingin mengerjakan umrah dah boleh ke tanah suci tanpa mahram.

Saya baca Berita ni di dalam Berita Harian.


Dalam berita tu ada nyatakan, hanya wanita yang berumur 25 tahun keatas sahaja yang layak memasuki Arab Saudi tanpa perlu Mahram. Wanita yang berumur 25 tahun ke bawah, masih lagi perlukan mahram untuk masuk.

Katanya lagi, Visa ni turut merangkumi mereka yang sudah berada di Arab Saudi, termasuk lah mereka yang bekerja, melancong dan menunaikan umrah atau haji.

Berita lengkap tentang syarat baru ni boleh lah lihat di link ni πŸ‘‰ BERITA HARIAN ye.

Saya yakin, ramai para wanita yang tidak punya mahram rasa sangat lega dan mula plan untuk mengerjakan ibadah umrah atau haji lepas ni. Saya sendiri rasa gembira. nampaknya boleh lah ke tanah suci lagi selepas ni, sekiranya suami tak dapat pergi.



Teringat kenangan ke tanah suci masa tahun 2014 lalu. Waktu tu saya sedang hamil 6 bulan. Syukur, Allah beri kesihatan yang sangat baik selama saya berada di tanah haram. Rasanya, itu lah kenangan paling mahal yang saya ada selama hidup ni.

Untuk anda yang plan mengerjakan haji atau nak buat umrah dalam masa terdekat ni, saya amat cadangkan supaya masukkan juga keperluan suplimen ke dalam list umrah nanti ye.

Maklum saja lah, cuaca di tanah haram sekarang ada kala panas, ada kala sejuk. so kita siap2 kan perisai untuk tubuh badan kita. Prevention is better than cure isn't?

Jom, saya share sikit tentang suplimen2 yang saya bawa ketika ke tanah suci dulu..




Antara suplimen yang saya bawa ke sana ketika umrah:

Vitalea (Multivitamin)

Memandangkan saya sedang hamil, serta nak elakkan masalah tekanan darah rendah yang sering saya alami ketika hamil, jadi pengambilan vitalea ketika di tanah suci sangat2 penting buat saya.
Vitalea bantu beri tenaga extra pada tubuh badan saya untuk kekal tahan lasak ketika mengerjakan ibadah2 umrah disana.

Lagi pun Vitalea memang vitamin yang complete nutrisi dan minerals. Jadi, saya yakin pengambilan yang mencukupi di tambah pemakanan yang sihat semasa di sana melancarkan lagi urusan ibadah saya.


Ostematrix (Kalsium)

Ostematrix ni sangat2 penting buat saya yang sedang hamil. Memang mujur sangat saya bawa lebih dari sebotol Ostematrix ni masa kat sana tau. Ostematrix ni saya suka sebab bantu beri kelegaan pada seluruh tubuh saya lepas seharian buat urusan ibadah umrah. Tahu saja lah kan, masa buat umrah tu, kaki memang sangat2 banyak bekerja. Tawaf, Saie ni semua antara yang memerlukan penggunaan kaki yang kuat.

Syukur, saya mampu buat ibadah umrah lebih dari 3 kali selama berada di tanah haram tu.
Makcik2 yang satu kumpulan dengan saya pun rasa terkejut sebab saya masih mampu buat banyak umrah sunat tau.

Sempat juga lah saya beri makcik2 tu rasa penangan Ostematrix ni. Alhamdulillah, mereka happy sangat dengan kesan Ostematrix.


Vitamin C (Baik untuk sistem Imun)

Vitamin C ni pun saya bawa juga kesana sebab nak elak tubuh dari masalah2 penyakit or demam selama berada di tanah suci.
Masa saya di Mekah, group kami dah mula ada yang dapat batuk dan selsema juga. Jadi untuk elakkan dari dijangkiti, saya upkan pengambilan Vitamin C ni.
risau juga kan, sebab saya sedang hamil. Di tambah juga waktu kami ke tanah suci tu, sedang viral tentang wabak jangkitan dari Unta.

Alhamdulillah, selama saya di sana, kesihatan sangat baik. Urusan ibadah pun lancar dan syukur Allah jaga kami dan kandungan saya sebaik2nya..

Syahdu pulak rasa bila teringatkan saat2 manis di tanah suci.

Inshaallah, Moga Allah seru lagi nama kami untuk ke rumahNYA. Sentiasa berdoa, Allah makbulkan doa2 kami untuk ke tanah suci.


Jika ada sahabat2 yang mungkin akan mengerjakan ibadah Haji atau umrah dan berminat nak dapatkan set suplimen yang terbaik untuk di bawa ke tanah suci nanti, Boleh lah hubungi saya.
Inshaallah, saya akan bantu beri cadangan suplimen2 yang sangat bagus di bawa ke sana.


Pengedar Sah Shaklee Malaysia
COD: Sungai Buloh, Selangor

Hubungi saya di:
012.3814786
Page: Vitaminshopsgbuloh
FB: Suzie Maswar
Instagram: @vitaminshopsgbuloh



Wednesday, January 10, 2018

Vita-E Complex dan 25 Kebaikannya

January 10, 2018 0 Comments
Assalamualaikum w.b.t... Selamat sejahtera.

Bila sebut Vitamin E, di minda kita terus ingat vitamin untuk kesihatan / kecantikan kulit. Betul kan?
Hari ni saya nak kupas sedikit sebanyak tentang Vitamin E dan apa kehebatan Vitamin E Shaklee?

Vitamin E merupakan sejenis antioksidan kuat yang boleh larut dalam lemak di mana ia menyokong kesihatan jantung, otak dan prostat di samping meningkatkan fungsi peparu, kolon dan fungsi imun.

Dalam 1 penemuan oleh seorang doktor dari California, Vitamin E juga di katakan sebagai vitamin ANTI-KEMANDULAN. Boleh rujuk WIKIPEDIA ni untuk maklumat lanjut. Katanya, Kaum wanita di anjurkan sebagai perawatan untuk kemandulan, kelainan menstruasi, keradangan vagina, gejala menopause, mencegah keguguran dan kesuburan benih.

wow! No wonder lah Dr Hamid Arsyat sendiri beri cadangan pengambilan vitamin E dalam suplimen harian ibu hamil. Rupanya, Vitamin E ni juga dapat bantu kuatkan janin.


1 Tablet Vitamin E shaklee ni mengandungi 400IU Vitamin E asli dari sumber minyak sayuran iaitu bersamaan dengan 8kg Bayam, 500g Badam, 500ml Minyak Safflower dan 1 kg Benih Gandum.




Vita-E Complex Shaklee mengandungi vitamin E (d-alfa tokoferol) asli dari minyak sayuran. Ia juga mengandungi selenium yang melengkapi fungsi vitamin E.

Setiap kapsul gel lembut memberikan :
  • 400UI sumber asli Vitamin E 
  • 65mcg selenium sebagai pelengkap aktiviti vitamin E
  • 39.4 mg Ekstrak Biji Anggur (Vitis Vinifera)




Antara kebaikan Vita-E Complex (Vitamin E ) Shaklee :-

1. Anti-Oksidan yang kuat - Pengambilan lebih dari 1200UI sehari berkesan untuk melawan kanser, mengukuhkan sistem imun, menghalang atau melambatkan pertumbuhan tumor, kurangkan keroskan sel akibat radikal bebas.

2. Anti- Penuaan - Pengambilan vitamin E setiap hari bantu melambatkan penuaan, parut jerawat, kedutan, garis halus dan bintik penuaan. Ia juga bantu memulihkan struktur kulit dan tona muka, dada dan otot peha.

3. Melindungi Jantung - Bantu jantung yang sihat, melindungi sel darah merah, mengurangkan tekanan darah, menghalang platlet darah melekat ke dinding arteri, elak penyakit jantung dan banyak lagi.

4. Meningkatkan kemampuan reproduktif. Para lelaki yang mengambil 600IU-800IU vitamin E sehari mampu meningkatkan kiraan sperma mereka

5. Memperbaiki Athritis

6. Meningkatkan Kelestarian seksual dan tenaga dengan membekalkan oksigen yang lebih.

7. Bertindak sebagai antikoagulan - Mengurangkan kebolehan pembekuan darah, ini akan mengurangkan risiko penyakit strok akibat darah beku dan penyakit jantung

8. Membantu pembesaran tulang yang sihat dengan melawan bahan kimia dan asid yang boleh menggangu pembentukan tulang.



Akibat KEKURANGAN Vitamin E

1. Susah Hamil
2. Senang Keguguran
3. Anemia 
4. Masalah berkaitan sistem pembiakan
5. tanda penuaan pada kulit
6. Katarak
7. Hilang Nafsu Seksual
8. Rambut kering & gugur
9. Luka lambat sembuh
10. Mati pucuk
11. Prostat membesar
12. Kelemahan otot



TESTIMONI PENGGUNA VITAMIN E SHAKLEE 





Harga Retail untuk sebotol Vitamin E ini hanya RM156.25, tapi jika mendaftar sebagai ahli, anda boleh dapat harga istimewa.
Sebotol mengandungi 120biji kapsul. Penggunaan adalah hingga 4bulan.

Jika anda berminat untuk membuat pembelian, boleh hubungi saya di 012.3814786


Suzie Maswar
Pengedar Sah Shaklee Sg buloh
COD Area: Sekitar Sungai Buloh, Selangor 
FB: Suzie Maswar 
Page: Vitaminshopsgbuloh 
IG: @vitaminshopsgbuloh 




Monday, January 8, 2018

Demam Denggi : punca dan cara rawatannya

January 08, 2018 0 Comments
Assalamualaikum semua..

BAHAYA DEMAM DENGGI
Hati2 lah dengan nyamuk. Walau pun kecil, tapi gigitannya boleh buat kita sakit dan kemungkinan bawa maut!
Demam denggi ni bukan bermusim dah sekarang ni, boleh kata setiap hari ada kes demam denggi di setiap hospital.
Nyamuk makin bermaharajalela dek kerana sikap manusia sendiri. Kita lalai dan lupa, untuk menjaga kebersihan tempat tinggal kita..




BAGAIMANA DEMAM DENGGI BERJANGKIT??




Antara tanda/simptom demam denggi:-
  • Demam dgn suhu yang tinggi melebihi 40darjah
  • Sakit2 otot, tulang dan sendi
  • Sakit kepala
  • Mula rasa loya, muntah2, dan cirit birit
  • Gusi mula berdarah dan tidak selera makan

Seperti yang semua sedia maklum, Demam denggi memang tiada sebarang ubat yang bileh menyembuhkannya. Yang perlu pesakit dan pihak hospital buat adalah mengawal simptom-simptom denggi itu sahaja, supaya tidak merebak ke orang lain.

Ada beberapa petua untuk merawat demam denggi:-
  1. Minum Air masak sebanyak yang boleh. Kalau di hospital, biasanya pesakit akan di masukkan air melalui drip.
  2. Jus Kurma. Blend 10-20 biji kurma dan minum setiap hari hingga sembuh
  3. Sup Ketam. Kajian ringkas mendapati, sup ketam mengandungi sejenis protein yang tinggi dimana ia membantu pembinaan platlet darah yang hilang akibat virus denggi.
  4. Jus daun betik. Ambil beberapa helai daun betik yang muda, tumbuk dan perah jus nya kemudian masuk ke dalam secawan air. rasanya amat pahit.
  5. SET DEMAM DENGGI SHAKLEE

BAGAIMANA SUPLIMEN SHAKLEE MEMBANTU RAWAT DEMAM DENGGI?

Vivix Shaklee

Antara Suplimen pertama yang saya amat cadangkan untuk rawat demam denggi ada lah VIVIX.

Vivix merupakan tonik anti-penuaan semulajadi yang bertindak sehingga ke tahap DNA. Bila kita sakit, banyak DNA kita yang rosak. Jadi, nak sihat atau nak pulih kan semula DNA kita tu, pengambilan vivix adalah sangat membantu.

Sebab itu lah, vivix sangat sesuai untuk semua jenis penyakit. Terutama penyakit2 kronik.


Nutriferon Shaklee.


Pengambilan Nutriferon adalah penting kerana Nutriferon merupakan 'Immune Booster' yang mampu membantu dalam meningkatkan imunisasi tubuh untuk melawan penyakit.

Sekiranya anda mempunya masalah kerap demam, selsema, batuk dan lemah antibodi, Pastikan anda jadikan Nutriferon sebagai suplimen harian anda.




Performance drinks merupakan minuman yang membantu dalam mengimbangi elektrolit dalam tubuh bagi mengelakkan pesakit demam denggi ini dehidrasi.

Suhu yang tinggi ketika demam akan membuat tubuh pesakit kehilangan cecair dalam badan yang banyak. Jadi dengan pengambilan Performance drinks ni, ia dapat mengelakkan tubuh pesakit dari dehidrasi.

Performance drinks juga merupakan minuman yang bebas karbornat dan kurang gula.


ANTARA TESTIMONI2 PESAKIT DEMAM DENGGI DAN SUPLIMEN SHAKLEE

Testimoni 1

Testimoni 2


Testimoni 3


Testimoni 4

Testimoni 5




BAGAIMANA NAK DAPATKAN SET DEMAM DENGGI SHAKLEE NI?

hubungi saya di 012.3814786
Suzie Maswar
Pengedar Sah Shaklee

COD Area: Sekitar Sungai Buloh, Selangor

Resepi Pengat Durian mudah

January 08, 2018 0 Comments
Assalamualaikum.
Hi semua, ada yang mood monday blues ke di hari isnin ni? Mudahan semua ceria2 je ye. Semangat yang positif bantu emosi yang juga positif.. ceewahh☺️πŸ’ͺ🏻

Ok lah, hari ni saje nak santai2 simpan resepi Pengat Durian saya ni dalam blog ni, mana tahu ada yang sedang cari resepi kan?

Ok jom kita lihat bahan dan caranya.

Memandangkan musim durian tengah meriah sekarang ni, jadi dapatlah saya beli durian dengan banyaknya. Di rumah ni pun memang semua hantu durian. Jadi suami beli 8biji durian untuk makan dan buat pengat durian ni.

Bahan-bahan yang di perlukan:
  •  isi durian (sebiji durian)
  • 1 kotak santan (200ml) saya guna santan kara
  • 2 cawan Air 
  • Gula Melaka
  • Gula
  • Sedikit Garam
  • Daun Pandan

Cara memasak:

  1. Satukan bahan - Santan, Gula, gula melaka, air, daun pandan dan masak atas api sambil kacau supaya tidak pecah santan.
  2. Dah menggelegak, masukkan isi durian dan perasakan dengan garam.
  3. Masak hingga mendidih, tutup api dan sedia untuk di hidang.
Sedap makan dengan roti jala atau makan dengan roti biasa seperti gambar bawah ni pun sedap juga..




Biasanya pengat ni saya akan buat lebih, kalau tak habis boleh lah di simpan untuk makan bila2 masa. Maklum lah, kami anak beranak memang suka pengat durian.

Cuma saya perlu lah kontrol juga. sebab durian ni kalau di ambil berlebihan, boleh mendatangkan masalah kesihatan, antaranya seperti di bawah ni:-

  1. Menyebabkan Kolesterol tinggi, 
  2. Durian menyebabkan Diabetes sebab kandungan glukosa yang tinggi dalam durian boleh meningkatkan kadar gula dalam darah.
  3. Kandungan Kolesterol yang tinggi dalam durian boleh buat degupan jantung terpacu lebih cepat sekiranya di ambil berlebihan


Jangan lupa amalkan pemakanan yang tidak berlebihan dan yang menyihatkan. Untuk halang masalah2 penyakit kronik seperti diatas, Cuba lah ambil Vivix sebagai Suplimen harian.


NAK BELI VITAMIN SHAKLEE?

hubungi saya di 012.3814786
Suzie Maswar
Pengedar Sah Shaklee

COD Area: Sekitar Sungai Buloh, Selangor

Saturday, January 6, 2018

Senarai harga Produk Shaklee bermula 2017

January 06, 2018 0 Comments

SENARAI HARGA RUNCIT PRODUK SHAKLEE












Sekiranya anda berminat nak dapatkan produk shaklee, boleh hubungi saya atau nak lebih mudah, klik je link ni 0123814786




KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE?

Di Shaklee, kami percaya bahawa alam semulajadi mengandungi 1001 rahsia untuk kehidupan yang lebih lama, sihat dan produktif.

Shaklee merupakan syarikat pemakanan semulajadi nombor satu di Amerika Syarikat. 
Melepasi dan melangkaui piawaian industri setiap masa bagi memastikan produknya sentiasa SELAMAT, sentiasa BERKESAN dan sentiasa MESRA ALAM.

Kami menguji setiap bahan baharu untuk mengesan lebih 350 bahan cemar berbahaya.
Kami menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan tertinggi sebolehnya.
Kami telah melaburkan lebih $250 juta dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan.

CARA NAK DAPATKAN PRODUK SHAKLEE:-

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan seperti di bawah:-
  1. Belian secara ONLINE dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  2. Belian secara WALK IN di cawangan Shaklee terdekat (ID: 866440) 
  3. Belian dengan menghubungi saya di talian WhatsApp +60123814786 (Suzie MAswar) 



Suzie Maswar
Pengedar Sah Shaklee
COD : Sekitar Sungai Buloh, Selangor
Call/sms/whatsapp : 012.3814786

Friday, January 5, 2018

Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2018

January 05, 2018 0 Comments
Assalamualaikum.. hi semua yang sudi dan setia melawat blog kesayangan saya ni.

Alhamdulillah, pembuka tirai 2018 ni shaklee buat promosi yang sangat baik sekali. Promo yang di tunggu-tunggu oleh semua orang, iaitu Promosi Omega Guard shaklee BELI 3 DISKAUN 5%.

Omega Guard ni memang antara produk shaklee yang sangat laris. Maklum lah, Omega guard merupakan Suplimen Minyak Ikan yang terbaik!




Shaklee memang sangat peka dengan keadaan kesihatan terkini rakyat malaysia, sebab itu lah dia buat promo Omega Guard ni. Sesuai sangat untuk kesihatan jantung, kurangkan masalah Kolesterol dan pembakaran lemak.







Antara Manfaat OMEGA GUARD yang perlu anda tahu adalah:-
  1. Ia sangat bagus untuk kesihatan minda
  2. Sesuai untuk mereka yang ada masalah lelah dan athma
  3. Bantu turunkan Kolesterol
  4. Bantu dalam masalah sakit2 sendi
  5. Bantu dalam proses penurunan berat badan dan banyak lagi

Jom lihat Beberapa Testimoni Omega Guard Shaklee kami

  

Alhamdulillah, customer ini berikan anaknya Omega guard shaklee, kini tonsil anak sudah pun mengecut.

Testimoni Omega Guard shaklee untuk pesakit yang mengalami sakit lutut. Kini lutut dan sendi kaki dah tak sakit. Alhamdulillah.



Anda sedang hamil? mengalami masalah kencing manis? WAJIB amalkan Omega Guard shaklee. 

Testimoni Omega guard untuk wanita 50an yang punya masalah darah tinggi & Menopause kini semakin sihat selepas jadikan Omega Guard sebagai suplimen hariannya.


OMEGA GUARD SHAKLEE ADA RATUSAN TESTIMONI BERJAYA DARI PELBAGAI PERINGKAT UMUR.



Dapatkan segera Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2018 ini!!

1 Botol Omega Guard mengandungi 90 biji capsule
Harga sebotol RM144.45
Promosi : Beli 3 botol, Less 5%
Nak harga lebih jimat : Join Ahli dan dapatkan harga lebih rendah lagi...!



Berminat nak dapatkan Promosi Omega Guard Shaklee Januari 2018?
Hubungi:-

Suzie Maswar
012.3814786
Pengedar Sah Shaklee
COD : Sungai Buloh, Selangor





Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX Assalamualaikum, hi korang semua. Sihat hari ni? Cerita pasal luka bersalin ni, memang ...

Labels

Follow Us @soratemplates