Friday, October 12, 2018

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX

October 12, 2018 0 Comments
Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX

Assalamualaikum, hi korang semua. Sihat hari ni?
Cerita pasal luka bersalin ni, memang buat saya ngeri dan surrender nak bersalin. Walaupun dah anak 4. Bila teringat kisah berpantang bersalin ceaser tempohari, memang malas dah nak mengandung dah. Tapi memang mujur sangat jumpa vivix dan amalkan sepanjang berpantang tu. Alhamdulillah, Luka pembedahan berselin saya pulih sangat cepat dan cantik luar dalam. Kisah saya nak cerita ni pun kisah bersalin juga. Kisah ni sedikit ngeri pada saya.

Thursday, October 11, 2018

Eye Cream Shaklee (Youth Eye Treatment)

October 11, 2018 0 Comments
Eye Cream Shaklee (Youth Eye Treatment)

Assalamualaikum, Hi semua.
Entry kali ni saya nak cerita tentang eye cream dari shaklee ni pula ye. Rasanya, ramai yang ada masalah lingkaran bawah mata ni kan? termasuk lah diri saya sendiri. Cumanya, masalah gelap bawah mata ni dah berkurangan tau. Mungkin sebab saya dah konsisten ambil ESP protein, set Vitamin General dan penggunaan Youth Skin care tu kot. Ok, actually masalah gelap bawah mata ni memang biasa sangat terjadi pada semua orang, terutamanya wanita lah. So, shaklee dah pun bawa masuk Eye Cream yang memang sesuai sangat untuk kita yang memilih skincare dari sumber semulajadi dan tanpa bahan kimia ni. Korang semua wajib dapatkan Krim Mata ni ye. Ala..murah je!

Wednesday, October 10, 2018

Sesi menuntut ilmu shaklee hari ini

October 10, 2018 0 Comments
Alhamdulillah.. hari ni saya berpeluang menuntut ilmu dengan mentor besar kami iaitu Master Tuan Hj Roslan. Tuan Hj ni orang lama dalam biznes shaklee. Dah lebih 20 tahun beliau di dalam biznes ni dan dah bermacam-macam ujian yang dia dah hadapi.
Syukur, hari ni memang hari yang saya tunggu untuk tambah kekurangan ilmu yang sedia ada.
Inshaallah, banyak yang saya perlu baiki dan perlu saya salur pada group saya. Saya yakin, mereka yang ada dalam teamJMS saya akan terus kuat dan bangkit!

Monday, October 8, 2018

Sambal Tempoyak Ikan Bilis dan Petai

October 08, 2018 0 Comments
Sambal Tempoyak Ikan Bilis dan Petai


Assalamualaikum semua..

Hari ni saya nak share resepi pula ye..
Resepi yang simple tapi boleh buat kita makan bertambah-tambah.. hihihi.. Sambal Tempoyak Ikan Bilis dan Petai ni memang lauk kegemaran saya, kalau buat pedas-pedas lagi sedap terangkat!. Saya yakin, ramai yang suka dengan menu ni. Sejak musim petai ni, ramai juga sahabat-sahabat di group Masak yang kongsi gambar Menu Sambal Tempoyak ikan bilis ni. Kita yang tengok ni pun tak boleh tahan tau! Apa lagi, cepat-cepat lah cari petai kat kedai.. hihi. Ada ke yang tak tahu cara nak masak Sambal Tempoyak ni? Tak apa, perkara kecik je ni. Jom tengok dan cuba resepi saya  di bawah ni ye.

Sunday, October 7, 2018

Set Bersalin Kurus Cantik Terbaik Shaklee

October 07, 2018 0 Comments

Set Bersalin Kurus Cantik Terbaik Shaklee

Assalamualaikum, Hi Semua.

Lama juga tak bersiaran dalam blog ni. Hari ni saya ada sedikit masa untuk update blog, jadi saya nak kongsikan pengalaman saya berpantang tempoh hari. Walaupun dah lama habisnya saat berpantang tu, tapi saya nak lah juga simpan saat berpantang dengan menggunakan set Bersalin Kurus Cantik Terbaik Shaklee ni kan? Boleh Jadi rujukan buat diri sendiri kemudian hari dan mungkin juga kawan-kawan yang sedang mencari Set bersalin untuk kegunaan berpantang nanti. Set bersalin yang betul adalah sangat penting buat ibu-ibu yang bakal bersalin. Kalau silap pilih, dah tentulah moment berpantang kita jadi kurang lancar. Silap hari bulan, ibu-ibu tak dapat rehat yang mencukupi dan saat berpantang akan beri rasa stress pada ibu-ibu. 

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX Assalamualaikum, hi korang semua. Sihat hari ni? Cerita pasal luka bersalin ni, memang ...

Labels

Follow Us @soratemplates