Monday, July 6, 2009

Ulangtahun perkahwinan aku yg pertama..

Semalam 05.07.09 merupakan ulang tahun perkahwinan aku yang pertama. Tarikh kami di nikahkan pada 05.07.08.. Kami bersanding pada 06.07.08, memang saja amik tarikh ni.. cantik sokmo huhuhuh..

Tak ada sebarang keraian untuk hari tu, cuma wish ulangtahun je, sebabnye kami balik ke kg mertua die taiping. Jadi plan untuk meraikan hari itu x dapat lah kami sambut. Memandang kan baby pun asyik meragam je beberapa hari ni, jadi apa yang aku rancang dengan hubby terpaksa di tunda ke lain harinye..

Mungkin hari ni aku nak bershopping n try cari gift untuk hubby.. itu pun kalu mood baby ok.

emm..rasanye tak ada apa yang nk diceritakan dalam entry ini, cuma berharap agar hubungan kami suami isteri sentiasa dalam keadaan yang baik, berkekalan hendaknye, dirahmati Allah, dan moga kebahagian sentiasa bersama kami sekeluarga amin..

SELAMAT ULANG TAHUN UNTUK AKU DAN SUAMI.....cheriossssssssssssssss...

8 comments:

DYLA said...

Happy Anniversary.

Thn ni dah dpt hadiah plg best,. beruntung ko..

Unknown said...

Happy Anniversary...
baru je kejap tadi aku ucapkan kpd Iewa [her 5th anniv.]

fuadnis said...

selamat ulangtahun perkahwinan yg pertama..jgn gaduh2 yek..gaduh2 sket dah lee..he..he..

YAN said...

Happy Anniversary....

b4r1n4 said...

happy anniversary :)

Unknown said...

Thanx all, for da wish..:)

Zura Tahir said...

happy anniversary...hope perkahwinan ko berpanjangan ke akhir hayat...insyaallah..

MaDihays{Ida} said...

Happy Anniversary.

dan juga tahniah atas kelahiran baby awk dengan selamat.

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX Assalamualaikum, hi korang semua. Sihat hari ni? Cerita pasal luka bersalin ni, memang ...

Labels

Follow Us @soratemplates