Thursday, January 27, 2011

Dapat bonus dan gaji!! syoknye..

Salam..

Happy ni!!
Syukur..alhamdulillah..
1st time dapat gaji awal tau!
Biasanye masuk bulan baru, baru dapat gaji bulan lama..
dan bukan tu je, yang buat aku happy sangat tu sebabbbbbbbbbbbbb

AKU DAPAT BONUS SEKALI!!!!!
syoknyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!
Syok banget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rezeki nak bersalin ni.
ALHAMDULILLAH....

Murah rezeki company ni, murah juga lah rezeki kami..


pssst: sedang mood happy ni, malam ni ada Company dinner lagi... alalalalalalalal..

daaaaaaaa
-chugie-

12 comments:

Unknown said...

yeay!bestnye...tumpang hepi too :)
makan puas2 tau mlm ni :)

|| NaFiRaa || said...

wahhhh..masyukkkk... saya nih x tahu lah bila kuar bonus.. dengar2 bonus ade..tapi lambat..my hubby dh 2 kali bonus dh..saya sekali pon belom lagi..haih~ nasib ade jugak bahagian dr bonus my hubby..muehehehe

Tutup Blog said...

waaa....
best nyer...
rezeki tue...

nak sikit boley...
boley la dtg jalan2 ker pangkor=))

Lovely Bella said...

waaa seronotnyee.. huhuh ble bella nak dpt bonus nih.. ades!

mak encik | SZ said...

tumpangggg gumbiraaaa! :)

AishaAminudin said...

yeye...sronoknya..tumpang happy gakk

@e_da said...

waaa bestnya rezki baby

Zura Tahir said...

bestnye zie...aku nie still samar2 lg..

Ya ALya said...

tumpang happy tgk suzi happy kan.....

Nia said...

wah,..rezeki baby la tu..ada dinner lagi malam ni..bestnya!

zh-ena said...

bestnya..rezeki bby tu

b4r1n4 said...

wah, baper bulan la bonus tu? syiok!

Tahniah :)

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX Assalamualaikum, hi korang semua. Sihat hari ni? Cerita pasal luka bersalin ni, memang ...

Labels

Follow Us @soratemplates