Tuesday, May 18, 2010

# contest # Giveaway

Are u addicted to Blogging???

Salam...
Korang semua!!
Adakah korang sangat2 addicted to blogging???
aku dah cuba!!!
nak tau ke korang tu addicted atau tidak??
Jom try quiz ni!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Lets101 - free online dating

cheeeerssssssssss!

-chugie-

15 comments:

mamaarifakeemaisy said...

cam best je..75% eh..nak try la..! ^_^

mamaarifakeemaisy said...

kite 73% jer..hehe..tp tak sempat nk copy, kalo tak leh share2 kan..hehe..best2x..

Unknown said...

uhuhu!! addict betol tu :)

zella y said...

zella dpt 84%...wlupun mls nak meng"update" tp msti bc blog kwn2 stiap hr hahahahha

Aredhel Helya said...

i think me too..... miahahahahaha

|| NaFiRaa || said...

wahhhh... nak try! nak try~

mak encik | SZ said...

hahaha..tinggi juga percentage cik chugie, kalo daku ntahlerr...ikut availability...slalu dlm otak ada je cerita nak share pastu dh depan lappy dah hilang story mory..hehehe

farra8979 said...

zella: mmg rajin kamu...

chugie: hihihi, lebey kuang jek kt kan.. cume me 2% extra... ^_^

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Mmg addicted tu..

Lily pon nk cuba gak lah.. :)

ICA said...

addicted gilos.... :))

maszmadi said...

ha.. leh try nie..

Myalycia said...

75.. wah, ni kira dah tahap lulus ni hehe.. nak try gaklah..

fuadnis said...

nk kene try gak kuiz ni....hehe

Mek Rose said...

aahahah kita dah buat
kita dpt 78% addicted! keh keh keh

ieWa said...

aku dh try.. dpt 64%.
fuhh byk gak tu kan..
walaupun aku ni mls nk update blog kan.. huhu..
tp aku still x jemu jenguk blog kenkawan tiap hari..
especially ur blog..ehehe
u r the best! (*_*)

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX Assalamualaikum, hi korang semua. Sihat hari ni? Cerita pasal luka bersalin ni, memang ...

Labels

Follow Us @soratemplates