Friday, May 14, 2010

Jumpa Makcik zora..hehehehe

Salam...
Aha.. cerita yang dah agak basi ni..
Ingat lagi x yang aku ambil cuti half day jumaat lepas..
Nak tau aku g mana????
Aku g jumpa makcik ni ha...

Sape lagi kalau bukan Zora.. ngan her baby girl..
Kebetulan makcik ni amik cuti on that day, so die pun ajak ler aku bercuti..
Tapi aku x leh cuti, hanya amik half day je.
Dapatlah plan jumpa2 camni gak..
Lagipun nak jumpa2 kan fatin ngan anakandanya sara..
Sara dah besar dah.. dh 7 bulan.
Muka pun dah chubby cam mummy die.
Fatin pulak, suke membuli sara.. sian die.
Alamak.. gambar ni terbalik lah..
Malas pulak nk perbetulkan ehehehe..
Layan je ler ek! ahahahahah:))
(aku yg malas)
Lepas abis makan2 kat shah alam, kami teruskan aktiviti bershopping kat JAKEL SHAH ALAM..
Mak aih, ramai giler orang.
Mentang2 lah tengah SALE!
Memandangkan aku bawak fatin, x dapat lah borong sakan..
Dapat beli sepasang kain dan langsir je..
SALES GILER BABAS kat JAKEL ni... Jom! Jom! kita serbu JAKEL...

12 comments:

Unknown said...

hehe..fatin jmpe kawan rupenye..cute sarah tu :)

zella y said...

fatin jmp member erk...
chugie..cantik2 xkain yg sale tu??

mamaarifakeemaisy said...

nak cari kain tuk langsir gk ni..kena g terjah Jakel gk ni..hehe..

*best berjumpa2an gini.. amboi membuli ye fatin! dh pandai ye.. :p

fuadnis said...

alololo...tomeinye anak zora ni...mcm maknye jugak....

Ya ALya said...

huhuhu...bila fatin nak jumpa sara disini lak ye....

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Fatin dh pandai membuli yer..
Sian Sara... :)

|| NaFiRaa || said...

waahhhh... sonoknye pi soping!!! fatin soping jugak ke??

YAN said...

vavava... Sara dah ble duduk ye? Apasal Asyraf lum ble duduk lagi... tu apasal muka Zora macam angin je tu?
Ko tulis MAKCIK Zora, aku ingat ko memang jumpa makcik die.. nasib baik aku tengok blog kau..
Kim salam kek dio ye...

mak encik | SZ said...

ari tu dapat flyers jakel lebih sedozen dia pos kat opis tp helaian yg sama..chisss ada ke soh edarkan kpd kawan2/jiran..adehhh...sungguh "bagus" idea yg tukang mengeposnya...orang nk edar flyers pun kena bayar, ni dia modal stem 50 sen saje...

b4r1n4 said...

kirim salam kat zora ye suzie..

maszmadi said...

ooo jumpe makkcik zora yerk.. terjwab sudah persoalan..

aLyNnZ said...

comei fatin wif her headband..tp pic nie terbalik puas auntie nk tgk sampai terteleng pala..

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX Assalamualaikum, hi korang semua. Sihat hari ni? Cerita pasal luka bersalin ni, memang ...

Labels

Follow Us @soratemplates