Saturday, May 1, 2010

Blogger Award Friendship from Nieda

salam all,

Ok, seperti yang dijanji kan.. tag pertama yang aku akan jawab ada lah dari nieda




Copy Award Ini Macam Terima Grammy Award.
Alhamdulillah.. syukur, akhirnye saya dapat juga award ini.. bertuahnye saya..

Beritahu Siapa Dan Link Pemberi Award Ini.
Award ini diterima dari kawan bloggerku iaitu nieda

Apa yang perlu dibuat??

1. Tajuk Post Korang Mesti Ada Lima Perkataan. Ada 10 Soalan, Setiap Satu Dengan Lima Jawapan.
-Done-

2. 5 Name That People Call You
• Suzie - kalau formal
• Chugie - nick name
• zie - ada juga yg panggil nama ni
• gee -family panggil
• Sayang - yg ini husband panggil


3. 5 Important Dates In Your Life
- 22/08 ~ Tarikh lahirku

-23/1 ~ Tarikh lahir Hubby

- 06/07 ~ Tarikh akad nikah

- 11/05~ Tarikh lahir Fatin

-19/8~ Tarikh arwah ibu meninggalkanku untuk selamanya..



4. 5 Thing you done Yesterday
• Sleep
• Eat
• Driving
• shower
• Work

5. 5 Ways To Be Happy
• Smile
• Laugh
• See my fatin

. Dapat Naik gaji

• Eat n eat.. n eat.

6. 5 Favourite Movies
• Death race
•Independance

.adenan Sempit

-Kuch kuch ho ta hai

- Jangan pandang belakang

7. 5 Favourite Hobbies
• Makan
• Shopping
• Main ngan fatin
• Blogg

• Chatting

8. 5 Favourite Places For Vacation
• Pulau Tioman
• Sarawak
• Bandung
• Auatralia
• Pulau Langkawi lagi..

9. 5 Reasons You Answer The Survey
• Penghargaan untuk sahabat bloggerku nieda
• Rasa bangga sebab ada org beri award pd kita
• Bertuah kot
• Dah suruh jawab, den jawab ler..

-Tengah rajin

10. 5 Persons To Tag
Nak stop TAG, tapi nak beri award ni tanpa jawab tag ye... pada semua penkomen tegar ku..

Sila ambil n sila beritahu aku bila korang dah tempek kat blog ok!

9 comments:

zaza said...

dear, mana awk punyer giveaway..?

Unknown said...

cik zaza,
tu..atas tu!

fuadnis said...

kira aku boleh ambil gak ke??

Ya ALya said...

baiknyer la chugie ni,boleh amik la yer,tanpa ada tag la yer.....thanks....

maszmadi said...

chugie.. tomei arr award nie.. nak amik leh x??? amik yerk.. thanx

mamaarifakeemaisy said...

oooh this award ada dpt gak, tp lum tempek sbb kena jwb soklan..hehe..

aLyNnZ said...

ish chugie x mention nama tp chugie ckp pengkomen tegar kirenyer alynn bley amik larr award nie kan..kebetulan alin x dpt lg award nie..

@e_da said...

heheh dah lama tak jawab tag..

|| NaFiRaa || said...

hehehehhe... kira dapat tempias jugak lah nih kan~ muehehehe

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX Assalamualaikum, hi korang semua. Sihat hari ni? Cerita pasal luka bersalin ni, memang ...

Labels

Follow Us @soratemplates