Thursday, May 6, 2010

Fatin isap kaki..

Salam..



Inilah kerje budak kecik ni..

sekarang dah pandai main kaki..

bila guling2 je, sure akan trik kaki ke atas..

kadang2 tu sampai terkangkang2..



dan ada jugak sampai masuk mulut..

walaupun mulut dah full ngan puting die tu, tp nak gigit ibu jari kaki punye pasal, die luahkan puting tu..

ei.. malu lah sayang, duk terkangkang mcm tu.. awak kn girl yang sopan lg ayu? uhuk!


now.. going to sleep..

dah.. dah.. g tido!

15 comments:

ezan said...

ok chugie.. tu tanda2 leh join ezan ni.. jom2 kita berjemaah... hehehehe...

Wansteddy Tales said...

petanda tu chugie! hehehehehehee... gelak panjang aku! kui3...

alah, damia pun sejak dr 4bulan gemar isap ibu jari kaki. tp xkerap la. ikut mood dia je. pastu baru2 ni tiba2 dia buat lagi. agaknya terikut anak kepada pengasuh beliau gamaknya hehe...

komenku: signal mummy merah anakku... lmbt lagi la ko nk beradek! hahahaha

zella y said...

kwn zella ckp,bebudak wat mcm tu sbb nk adik...btul ke?? hehehhe

fuadnis said...

ehem..ehem..petanda biasa tu chugie..kih..kih..

Unknown said...

Amboi.. pandai je korang semua ye...

emmm.. fatin rasa sedap kot bila dapat isap ibu jari kaki die.. sebab tu die suka buat cam tu. :P

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Budak2 mmg suka main kaki kan..
Qis dulu pon cam tuh...siap masuk mulot..
Fatin pon sampai terkangkang2 jer..
Best Yer Fatin?? :)

mamaarifakeemaisy said...

wooo mau jd gimnass ke fatin..luas bebenor kangkangnya..hikhik..budak2 camtu ler, dpt mende baru, dok praktik selalu..hehe..

|| NaFiRaa || said...

muehehehehe... fatin mintak adik tuh..kikikikiki

b4r1n4 said...

dah kawen ni baru aku dgr petanda tu, huhu..

mak encik | SZ said...

fatin buat senaman regangkan otot ye...hehehe

Ena said...

heheheh..

fatin dah bg hint2 tu chugie.. so apalagi!!! hahahahha..
cecepat kasi fatin kawan2.. tak la dier boring main sampai camu.. heheh

Ya ALya said...

agak2 nya memang perangai budak2 macam tu kan.....

org tua2 slalu ckap hisap jari kaki nak adik....

bersiap sedia la.....hehehhehehe

Nia said...

dia mintak adik!! cepat mak..ambik tindakan segera..hehe

nieda said...

fatin nak adik yer?minta kt ummi

aLyNnZ said...

mana pic fatin isap jari chugie? sure kiut kan? haha ms danish isap ibu jari kaki mak alynn kata danish nak adik dah..fatin nak adik yerr?

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX Assalamualaikum, hi korang semua. Sihat hari ni? Cerita pasal luka bersalin ni, memang ...

Labels

Follow Us @soratemplates