Wednesday, May 19, 2010

# award

Sunshine Award...

Salam..

Yes, ada orang baik hati lah bagi aku award ni..

Orang tu ialah Maszmadi

Baiknye hati dia..

Ingat juga die kat aku..

Temi kasih banyak...




Dan nak juga lah kasi award ni kat kawan2 yang lain..

Nak beri kan Award ni pada semua sahabat2 yang selalu datang komen kat sini..

Sila ambil dan tempek kat Blog masing2 ye..

jangan lupa inform lah aku kalau sudi...

10 comments:

mamaarifakeemaisy said...

dah tempek award ni..byk nooo award lum tempek lg sebenarnya! huhu..

farra8979 said...

nk amik ni... thanks chugie...

maszmadi said...

cantik.. btambah shining la blog chugie nie.. hehe

Unknown said...

ok2 tq :) huda amik yer..hhehe

|| NaFiRaa || said...

mekasih atas award itu~

zella y said...

time kaceh chugie... ;)

Unknown said...

cik chugie, sy pun nak amik...hihi

fuadnis said...

cantik lak aku tgk kelopak bunga tu...hehehehe....

aLyNnZ said...

best nyer dpt award..

Ayu Cute said...

wahh...ada award yg blom akak ambek...akak ambek ye chugie..wat penyeri dindind umah akak!tq

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX Assalamualaikum, hi korang semua. Sihat hari ni? Cerita pasal luka bersalin ni, memang ...

Labels

Follow Us @soratemplates