Wednesday, May 12, 2010

# Bebelanku

Sekapur Sirih..

**Sekapur Sirih...Sekapur Sirih..
Seulas Pinang...**
Salam semua...
Aku baru dapat bersiaran ni.. susah betul lah nak bergoblog skang ni tau.
Line tenet kat umah still juga tak ok.. ei! geram je..
Dah banyak kali komplaint, but still tak ada tindakan apa2.. ei..
den rasa nak bakar je TM tau!
*****************************************************************************
tettttttttttttttt...
Abis part kondem TM..
Sebenarnye nak Say terima kasih daun keladi pada semua kawan bloggerku yang sangat2 baik hati datang blog ni dan wish happy birthday pada anakandaku fatin..
Rasanye ini lah hadiah yang paling bermakna untuk fatin.. dapat wish dari untie2 yang sangat baik hati..
sekian dulu ya.. daaaaaa!
-chugie-

13 comments:

mamaarifakeemaisy said...

Betul tu..ucapan dr kengkawan menambah ceriakan hari2 kita! ^_^
Tmbh2 ucapan pd hari2 yg sgt bermakna nih! Happy always..

Unknown said...

same2 :) moga ucapan menjadi doa :)

Mek Rose said...

takpe chugie..kang dah tenang2 kembali meriahkan dunia blog ni k..

sama2..:-)

aLyNnZ said...

btul ucapan tanda ingatan kan..?
aik n3 kali nie pendek n padat tp cam xlengkap xder pic fatin..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Sama2.. :)

ezan said...

nanti fatin dah besar sure fatin rasa best ramai yg wish besday kat dia.. hehehe...

zella y said...

same2 chugie....
semoga ceria2 selalu... ;p

ddfirdaus said...

Cheers chugie....jgn bakar TM tau nanti umah saya pun x dapat line..hehe..

b4r1n4 said...

weyh, berblog takpe jgn bergoblok! huhu~

|| NaFiRaa || said...

sama-sama kasih~ muehehehe

fuadnis said...

memangla..TM kat umah akupun selalu gk wat hal..huhu

maszmadi said...

tenet problem, n3 pon jadik pendek?.. ada kaitan tur.. hehe

Ya ALya said...

tenet ni pandai sakit2 gak kan....

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX Assalamualaikum, hi korang semua. Sihat hari ni? Cerita pasal luka bersalin ni, memang ...

Labels

Follow Us @soratemplates