Tuesday, May 11, 2010

# Giveaway

PENTING!!!!!! :Tentang GA aku untuk Kategori 1

Salam semua,

Kepada rakan2 bloggers yang sudi menjoinkan diri pada GA aku ni.. entry ni sebagai pemberitahuan dan maklumat serta syarat untuk KATEGORI 1. Yang mana ada beberapa blogger buat pertanyaan tentang syarat yg aku letak tu.. rasa nye ada yang tak berapa paham kot..

ok, tentang syarat berkenaan KIRAAN..
PENGKOMEN TERTINGGI - Aku kira komen2 start dari 1/4/2010 - 22/5/2010 sahaja.. seperti yang di catat pada entry GA. Pada korang2 yang baru letakkan komen untuk entry2 lama iaitu letakkan komen selepas 1/5/2010, pada entry2 aku yang bertarikh 1/4/2010-30/4/2010, komen2 korang tidak akan di ambil kira...Hanya komen2 yang korang letak selepas 1/5/2010 pada entry2 aku yang start 1/5/2010-22/5/2010 sahaja yang aku kira..

Kategori 1 ni sebenarnye di buka khusus untuk kawan2 blogger aku yang sangat rajin dan baik hati tinggal kan komen kat blog ni dari dulu sampai sekarang, kalau ikutkan hati, nak bagi pada semua yang tegar tinggalkan komen kat blog ni, tapi apakan daya.. bajet x banyak.. so aku hanya akan kira penkomen yang telah komen paling tinggi antara yang banyak ni.. dan hanya 5 orang yang paling banyak komen je yang akan aku pilih..

Sebab itu lah aku tak akan ambil kira komen2 baru nak di letakkan dalam entry2 aku yang lepas tu.. jadi, pada yang nak join kategori 1 ni, peluang korang untuk tinggal kan komen masih ada iaitu untuk entry 1/5/2010-22/5/2010... mana tau, penkomen2 baru yang tinggal kan komen dalam tarikh 1/5-22/5 ni boleh jadi penkomen tertinggi ke kan??? ha... sila2 lah join kan diri...

kalau tak de yang nk joinkan diri... aku akan buat kiraan berdasarkan komen2 yang sedia ada je lah..

Pada kawan2 blogger ku yang telah rajin tinggalkan komen, jomlah join GA ni...

13 comments:

Ayu Cute said...

Oh..barulah akak paham...ingatkan Chugie salah taip aritu...wokeh,akak akan tinggalkan komen seberapa banyak yang boleh dengan sisa2 masa yang ada...

Ya ALya said...

ooo baru la saya faham...heheheheh

Aredhel Helya said...

owghhhh.......... pertandingan sape paling byk tinggalkan komen ya.... gud gud... at least ada appreciation pada olang yang ske tinggalkan komen... thumb ups.

maszmadi said...

hm, clear ckit kpla otak nie psal tarikh2 tur...

gooseberries said...

hehe.. semakin rajin la kita dtg cnie n komen2 =D

chugie said...

hehehe.. selamat kalian semua paham, kalau idak... pening juge ler kepala teman nak bg paham.. ekekeke

mamaarifakeemaisy said...

ya ya...daku join! ^_^

nieda said...

oklah mcm tu, takut nanti ramai yg bagi komen untuk entry yg lepas2..hehe

fuadnis said...

aku dah lama faham...hahahahaha.........

@e_da said...

heheh kalau depa tinggalkan kat entry lama huh banyak la komen diorg ek..

Unknown said...

okeh baru betul2 paham..tp mmg kan, baru fair gitu :)

Mek Rose said...

alamak..lom sempat lg nak buat..uwaaaa

|| NaFiRaa || said...

mesti joint!!! caiyok2!!

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX Assalamualaikum, hi korang semua. Sihat hari ni? Cerita pasal luka bersalin ni, memang ...

Labels

Follow Us @soratemplates