Monday, May 10, 2010

# birthday

Birthday Party Fatin #2 tetamu kehormat & Kek...

Salam all..
Now part of Guest and cakes..
Jom layan piccas je ler ye...

Antara tetamu kehormat kami... ini dari belah hubby..

Puan zora and her lil princes.. and me with muka yang kepenatan dengan fatin yang dah angin..

With imah aka Anak-anakku and her lil boy...
Owh, dia adalah tetamu yang paling lambat datang dan datang dengan kaum kerabatnye.. memang gamat betul dorang ni, but its really happening beb.
Siap nyanyi lagi untuk birthday girl..

owh, ni aksi terlampau dua budak yang baru lepas peluk2 hahahahah...
baik betul umairah ni tau..
suruh peluk, die pun peluk.. and siap kiss lagi..

with Zh-Ena..
Thanx to ena sbb sudi datang walaupun tengah penat dan tak larat tu..

Bawah ni kek untuk birthday girl..

2 biji kek untuk majlis tu..

Ini kek untuk fatin.. Choc indulgence. Patutnye kami nak tempah kek khas untuk fatin, tapi plan mengejut...dan akhirnye beli yang dh ready je ler..

Yang ini pulak sponsor by my kakak.. dia buat sendiri tau Choc Brownies ni..
Sedap lagi dari choc indulgence tu.. tak tipu, semua cakap camtu.. :P

16 comments:

mamaarifakeemaisy said...

Plan mengejut pun, alhamdulillah majlis berlangsung dgn baik..dan pasti meriah nmpak gayanye tu..! kek pun comei jer..^_^..

Ya ALya said...

momelnya fatin....

kim salam pada zh-ena k,dah lama dia tak on9

semoga selamat melahirkan baby....

CatlinaFly said...

happy birthday fatin ;) uu..cedapnye kek tu..e-ein tak suke sgt kek, tapi mama dia sukaaaaa!!hihi

maszmadi said...

Wah!!! manyaknyer kek utk fatin,
musti meriah kan.. best jerk tgok party.

ICA said...

Happy birthday Fatin....wow, sedapnya nampak cakes tuuu...

nurulayuni said...

salam
happy birthday to fatin..
mest sonokkk ni..dpt kumpul
ramai2, ada 2 kek lagii.
mnykkk sedappp choc brownies tuu

zella y said...

comelnyer kek fatin..ade princess2 disney lg tu... ;)

|| NaFiRaa || said...

yummu~ sedapnye kek~ kek yg bawah tuh cantik kan~

fuadnis said...

sedapnye tgk kek tu....nyum..nyum....

mak encik | SZ said...

ohohhooh..camne ni cik chugie? mak yong teringin makan kek tetengah malam ni? adehhhhh

Ena said...

last minute yeh!.. tp cam meriah jekk!! heheh.. kdg2 yg plan last2 tu yg buat meriah kan!...

seronok la..

awat la fatin nages tu.. seriau tengok rog ramai yeh!.. heheh

TS Frima said...

wah, asiknya birthday party fatin :)

zh-ena said...

makanan yg terhidang mmg sedap2 belaka..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy B'day Fatin!!

Nampak sedaplah kek Fatin tu..
Napa Fatin Nangis plak..letih erkk..
Sian dia.. :)

aLyNnZ said...

lawa kek n sure sedap kek tuu..mesti fatin yg paling hepi time nie..ramai kengkawan fatin yg dtg..biasa larr fatin mesti dh penat melayan tetamu tu yg fatin nampak cam merengek..

Aredhel Helya said...

wawwawawawaww.......... tak ajak pun.... majuk..... kekekeke

tak lar...gurau jer.... mesti seronok kan buat besday anak tersayang walau penat.... sonok nengok bufday gurl and the party goes... meriah ....

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX Assalamualaikum, hi korang semua. Sihat hari ni? Cerita pasal luka bersalin ni, memang ...

Labels

Follow Us @soratemplates