Wednesday, May 26, 2010

# Bebelanku

Maaf ye.. aku sangat bz hari ni..

Salam..

Rakan bloggerku sekalian..
Maaf ye.. aku tersangat lah busy nye hari ni..
Cuma sempat nak buka blog ni untuk tengok komen2 dari kalian je..
Tapi belum sempat nak buat kunjung balas lagi.

Dari pagi sampai lah sekarang ni, tak menang tangan nak buat kerje2 ni semua..
Rasa nak menangis pun ada..
Entry2 tadi pun hanya AUTO PUBLISH yang aku dah siap2 buat Malam semalam..

Tak best betul lah tak dapat jengah rumah korang2 semua..
Rasa macam tak lengkap berblog.
Cedihnye hati ku huhuhuhu..

Ok lah.. nak g sambung buat kerje balik,
hope kerje ni abis cepat dan boleh lah aku menjelajah blog kalian ye..

g dulu ye....
daaaaaaaaaaaaaaaaaa!!



-chugie-

7 comments:

zella y said...

xpela chugie...
yg mana penting,di dahulu kan... ;)

mamaarifakeemaisy said...

sesekali bz, saje nak kasi rindu dendam sket ngn blog kengkawan..hehe..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Owh..BZ yer..
Xpe..wat keja dulu.. :)

mak encik | SZ said...

baekkk...cik chugie dimaafkan :)

FaTiN said...

saya pun dah lama x komen2 blog org
malam ni baru nak start balik
:)

TS Frima said...

kunjungan dini hari..

maszmadi said...

uih!! bz sungguh nie.. cian die yerk.. keje bebaik yerk..

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX

Luka lebih cepat pulih dan sihat dengan VIVIX Assalamualaikum, hi korang semua. Sihat hari ni? Cerita pasal luka bersalin ni, memang ...

Labels

Follow Us @soratemplates